Kisebb-nagyobb bosszúságaim tárháza, imitt-amott néhány derűs pillanattal

2015. február 22. 12:20 - teardrops

Continuum ~ 3. évad négy része

angry-red.gifFolytattam, mert végülis kíváncsi vagyok, mivé fajul a dolog. Jól megcsavarták a dolgokat, ugyanakkor egyfajta újrakezdést élhetünk meg, ami persze ugyanúgy lehet az írói ötletesség, mint ötlettelenség "áldozata". MostKiera kiiktatása egyfelől leegyszerűsíti a dolgokat, másfelől érdekes kérdéseket vet fel, melyek Carlos szájából jönnek ki, de éppen ennek kapcsán most, négy rész után kiakadtam azon, hogy...

continuum_carlos.jpg

...alkoholistát csinálnak Carlosból?!

Most komolyan! Egy igazságot kereső, erős, tökös legény nem bírja feldolgozni az időugrást? Rendben, hogy érdekes kérdéseket vet fel, de miért is nem lehet hinni annak, aki elvileg ugyanaz (Kiera)?

...és persze ez utóbbira válasz lehet VisszaugróKiera és a két Alec kapcsolata, de mi is tudjuk, mit tett VisszaugróAlec. Bár az is fura, hogy mostAlec miért nem tud megbocsátani Emily-nek, ha a "későbbi énje" megtette.

Címkék: sorozat continuum
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boruesderu.blog.hu/api/trackback/id/tr267197041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kisebb-nagyobb bosszúságaim tárháza, imitt-amott néhány derűs pillanattal
süti beállítások módosítása